Lav den samme kage eller dessert på 5 forskellige måder Med Callebauts 5 chokoladefarver - mørk 811, mælk 823, hvid W2, GOLD og RUBY RB1 - kan du lave den samme kage eller dessert på 5 forskellige måder. Pynt med dekorationsartikler i 5 Colors of Chocolate fra Callebauts søster brand Mona Lisa Decorations.
Callebauts® 5 ikoniske Finest Belgian chokolader er lavet fra kakaobønne til chokolade i Belgien af sporbare og 100 % bæredygtige kakaobønner. Perfekt balanceret smag og forbedret arbejdsevne og er helt uden tilsat smag eller farvestoffer.
Godkend statistik og marketing cookies for at se videoen.
Callebauts® 5 chokoladefarver er helt uden tilsat smag eller farvestoffer.
Mina O. Semlali, Gourmet Sales Support & Marketing Manager Nordic, Barry Callebaut
Har du oplevet Callebauts fantastiske chokoladeunivers?
Lær, hvordan du tempererer Callebaut chokolade - mørk 811, mælkechokolade 823, hvid W2, GOLD og RUBY - ved podning og temperering med Nordic Callebaut Chef Kent Madsen. Kent viser dig i nemme trin, hvordan du tempererer chokoladen korrekt, så du opnår et smukt shine og et lækkert knæk.
Kent viser dig temperering ved podning og tablering på marmorplade: Ved podning tilsættes ca. 20-25 % usmeltede Callets™ til en allerede smeltet chokolade. Ved tablering nedkøles 2/3 af en smeltet chokolade på en marmorplade, hvorefter den blandes med den utempererede smeltede chokolade.
Sporbar & 100 % bæredygtig chokolade
For hver pose Callebaut Finest Belgian chokolade, du køber, går en del af prisen til at forandre kakaolandmændenes samfund. Pengene går blandt andet til at undervise dem i bedre landbrugsmetoder og dermed øge produktiviteten og effektiviteten af deres kakaoproduktion.
Godkend statistik og marketing cookies for at se videoen.
Har du oplevet Callebauts fantastiske chokoladeunivers?
#CallebautinspireMe er en side fyldt med alt det, man inspireres af, når man arbejder med chokolade. Du finder de lækreste chokolade, Chef of the Month og meget mere.